Om oss 

Horsehead mini

 
 
 

Camilla Engfelt

Camilla är utbildad Hästskötare på Bollerups Naturbruksgymnasium där hon läste hästhållning med specialidrott dressyr samt Diplomerad hästmassör. på Axelsons Animal Massage School). Camilla är uppvuxen i den lila hästbyn Annelöv och har ridit och sysslat med hästar i mer än 20 år, samt haft egna hästar i 15 år. Som ungdom tävlade hon hoppning på ponny samt dressyr med vinster och placeringar upp till MSV B på stor häst. Camilla har bl a praktiserat hos Pernilla André (B-tränare i dressyr, internationell GP-dressyr ryttare) samt Helsingborgs Djursjukhus. Hon har även arbetat som hästskötare hos veterinär och f d landslagsryttare i dressyr, Lotta Wallin. Camilla har fått mycket inspiration av Kyra Kyrklund och lärt sig mycket om dressyr och utbildning av hästar av sin gamla tränare Henrik Johansen (www.positiveriding.com). Camilla ger lektioner i dressyr med fokus på sits och balans och är mycket duktig på att utbilda unghästar.

Martijn Slijkhuis

Martijn är en professionell reining tränare från Holland med över 15 års erfarenhet av att träna och tävla på internationell nivå. Han är diplomerad western tränare och instruktör utbildad på det kända internationella hästsports gymnasiet i Deurne, Holland. Under den tiden arbetade han för Peter Simons, som är en av Hollands topryttare i reining och är också känd i resten av Europa. Martijn kom till Sverige i februari 2003 där han arbetade som assisterande tränare för Rick LeMay under de 3 följande åren. Rick har varit en väldigt bra mentor under dessa år. Med sin bas under många år i Sverige är han en välkänd tränare i norra Europa med segrar i både danska och svenska mästerskap och många vinster i NRHA tävlingar.

Team Marilla

Team Marilla består av Camilla Engfelt och Martijn Slijkhuis och vi sköter allt arbete med gårdens hästar själv. Vi har även ett gott samarbete med veterinärer, kiropraktorer, samt hovslagare för att kunna erbjuda god omvårdnad av hästarna som står uppstallade här och kan även erbjuda tillfällig uppstallning för resande hästar samt bed & box för den som önskar övernatta här.